Ultracarb, az integrált kerámia technológiás szűrőbetét! - Teljeskörű ivóvíz tanácsadás - vízvizsgálattól a víztisztítóig

Tartalomhoz ugrás
Doulton Ultracarb többfunkciós szűrőbetét
Bármely magyar háztartásba optimális megoldás! NNK által bevizsgált, 100% biztonságos szűrőbetét az ólom eltávolítására is.
Funkciói
1. Külső kerámia réteg - mikroszűrés és kórokozók visszatartása
  • Baktériumok (E. Coli, Cholera, Shigella, Typhoid, Klebsiella Terrigena)
  • Ciszták (Cryptosporidium, Giardia)
  • 0,5 mikron feletti részecskék mikroműanyagok, azbeszt szemcsék, lebegő anyagok, rozsda)

2. 7mm vastag, ezüstözött kerámia
Az antibakteriális kialakítás megakadályozza a mikrobák átjutását és szaporodását a kerámia szűrőanyagon, így az aktívszén felület védve van pl. a baktériumok okozta káros folyamatoktól is.

3. Az aktívszén eltávolítja a klórt és a szerves vegyületeket, növelve a víz élvezeti értékét.
  • Szerves szennyezők (Peszticidek, Fenolok, PAH-ok)
  • Szabad klór
  • Klórszármazékok (trihalo-metánok)
  • Íz- és szagrontó anyagok

4. A vízminőségtől függően választható
Az UltraCarb® szűrőbetétben speciális, Doulton® szabadalmaztatott szűrőanyag is van, nehézfémek biztonságos eltávolítására. Magyarországon az ólom 100%-os eltávolítására tanúsított.
Ultra környezetkímélő

A Doulton Ultracarb szűrőbetét 99%-ban csak természetes anyagot tartalmaz, így az elhasznált szűrőbetét cseréjekor sem keletkezik műanyag hulladék.
Ultracarb - az "ultra" szűrőbetét
>> Ultra biztonságos! Egyedülálló felépítéséből adódóan megbízható működés: az ólom 100%-os eltávolítására képes a szűrőbetét élettartamának végén is.
>> Ultra környezetkímélő! Csak természetes anyagokat tartalmaz, az elhasznált szűrőbetét kommunális hulladékba dobható.
>> Ultra helykímélő! 4 vagy 5 szűrési funkció 1 db szűrőbetéten belül.
>> Ultra gazdaságos! Az ólomra tanúsított megoldások közül a legolcsóbb beruházási és fenntartási igényű!
>> Ultra vízminőség! A legfinomabb és legegészségesebb tisztított ivóvíz, melyre a szűrőbetét nemzetközi NSF/ANSI 42, 53 tanúsítási vizsgálatai, a gyártási folyamatra a legszigorúbb nemzetközi minőségbiztosítási minősítések megléte a garancia.

doulton ultracarb

Magyarországon a Doulton az egyetlen tanúsított víztisztító termékcsalád, amelynek szűrt vizét várandósok és 3 év alatti gyerekek is fogyaszthatják.
Hazai tanúsítványok, engedélyek:
Vízbiztonsági engedély szám: BP/FNEF-TKI/09320-2/2018;
NNK szakvélemény száma: KÖZ-13082-2/2018;
Tanúsítási jegyzőkönyv száma: 42243-1/2020/PKF

Miért fontos a hazai tanúsítványok megléte is?
A víztisztítók ólom eltávolító képessége függ a víz ion-összetételétől is, ezért megbízható megoldást a célzottan bevizsgált - Magyarországon az NNK tanúsított víztisztítók nyújtanak.
Doulton - a vízminőséghez választható megoldás
A víztisztítót a csapvíz  kémiai összetételéhez és szennyezőihez kell választani. Akkor jó a választás, ha a víz kémiai minőségét a víztisztító csak a szükséges, de elégséges mértékben változtatja meg, azaz az összes egészségre káros szennyezőt maradéktalanul eltávolítja, de az ásványi anyagokat változatlanul hagyja.
A Doulton víztisztítóinak szűrőbetétje vízminőséghez választható.

A kémiai ismereteket igénylő tájékozódást elvégeztük: vizsgálati tapasztalataink alapján kiválasztottuk azt, ami a magyar csapvíz minőségéhez optimális.
Neked elég azt eldöntened, a konyhapult alatt szeretnéd elhelyezni a víztisztítót vagy a konyhapulton álló változatot választod.
Az Ultracarb kerámia technológiás szűrőbetét kiemelkedően helykímélő és gazdaságos megoldás az integrált szűrőbetétek között is!
Ultracarb - a tökéletes választás!
A vízben potenciálisan előforduló egészségkárosító szennyezők közül a legsúlyosabb az ólom, ezért csak olyan megoldás jöhet szóba, amire az ólom eltávolítás tanúsított, 100% biztonságú.
A magyar vezetékes víz kellően jó minőségű ahhoz, hogy ne legyen szükség kockázatos, drága víztisztító technológiákra a kiváló minőségű ivóvíz biztosításához.
Az ivóvíz tisztításban legújabb innovációt kéviselő integrált szűrőbetétes víztisztítók megfelelő választás esetén az összetett rendszerek hátrányait kiküszöbölve nyújtanak optimális megoldást!
"A Doulton Ultracarb szűrőbetétet tartalmazó ivóvíztisztító termékcsalád a vizsgált víztisztítók közül egyedülinként 100%-os  ólomeltávolításra képes"

"A szűrt vizet várandósok és 3 év alatti gyemekek is korlátozások nélkül fogyaszthatják"

"Az egyetlen olyan víztisztító Magyarországon, ami mindhárom vizsgált kategóriában kiváló minősítést kapott."
[NNK ólom tanúsítás vizsgálati jegyzőkönyv]


Vízkutató Vízkémia Laboratórium
az egészséges ivóvízért több, mint 30 éve!
Tartalom: Azari Katalin vegyészmérnök, ivóvíz tanácsadó
Közösségi média jelölők: #ÉnszóltamPb! #500flakon
Vissza a tartalomhoz