Tartalomhoz ugrás
 Zero waste prémium ivóvíz - kompromisszum nélkül!

500falkonnalkevesebb

Ivóvíz a vezetékes vízből - a fenntartható, környezetkímélő, kényelmes megoldás!
A vezetékes víz másodlagos szennyezői a felhasználás helyén (POU víztisztítás) maradéktalanul eltávolíthatók Doulton Ultracarb víztisztítóval. Egy háztartási ivóvíz tisztító minimum 500 flakonnal kevesebb környezeti terhet jelent évente azokon a helyeken, ahol eddig csomagolt vizet ittak.

Tájékozódjon hiteles forrásból!
Ha szükséges a vezetékes víz minőségének javítása, Magyarországon az ólomszennyezés biztonságos eltávolítása a prioritás. Az NNK publikálta az ivóvíz minőségére vonatkozó kutatási eredményeit: a vízminőségre vonatkozó adatokat ólomtérképek formájában, a vizsgált víztisztítók eredményeit táblázatba rendezve tette közzé. Az eredmények az NNK honlapjáról elérhetők az értékelés szempontjaival, részletes szakmai magyarázattal együtt. Az összefoglaló jegyzőkönyv 21. oldalán található táblázat bárki számára értelmezhető!
Segítünk!
Ha ezek után is van kérdése vagy nincs kedve tanulmányozni a víztisztítás rejtelmeit, segítünk!
A Vízkémia Laborban szükség esetén megvizsgáljuk a vizet, és
közel 30 éves vízvizsgálati és vízkezelési szakmai tapasztalattal igényeihez igazítva biztonságos megoldást javaslunk.

Doulton Ultracarb univerzális megoldás
A Doulton Ultracarb az egyetlen olyan szűrőbetét Magyarországon, ami NNK tanúsítottan eltávolítja az egészségkárosító ólomszennyezést a csapvízből, és a szűrt vizet várandós nők és 3 év alatti gyerekek is korlátozások nélkül fogyaszthatják. A szűrt víz minőségére >> prémium vízgarancia adható bármely fogyasztóhelyen.
A szűrőanyag speciális megelőző baktérium védelemmel rendelkezik: 7mm-es, ezüstöt is tartalmazó kerámia szűrőréteg biztosítja a szűrőblokk baktériumvédelmét. Nincsen hulladékvíz, nincsen szükség áramra a működéshez, gyűjtőtartály és pangó víz sincs a rendszerben.
A szervezetünk számára fontos ásványi anyagokat a szűrési folyamat megőrzi, az ólom eltávolításán kívül az íz- és szagrontó anyagokat és az összes egészségkárosító szennyezést is eltávolítja a csapvízből. A szűrt víz nem csak jó ízű, frissítő, de természetesen egészséges is!
A Doulton Ecofast víztisztító a vízadagolók, szódagépek többségéhez is egyszerűen csatlakoztatható.

Doulton Ultracarb - egyedülállóan környezet tudatos alternatíva az összes ivóvíz tisztító között!
A szűrőbetét csak természetes anyagokat tartalmaz: kerámia, aktívszén, ásványi anyagok, Így a szűrőbetét cseréjekor sem keletkezik műanyag hulladék. Az elhasznált szűrőbetét akár komposztlható is. Az ultracarb szűrőbetétnél nincsen kisebb környezeti terheléssel üzemelő víztisztító.
Eredeti angol termék, kivételesen kedvező áron - laboratóriumi szaktanácsadással.

Kevesebb, mint 500db flakonos víz árából kényelmesen, kompromisszum nélkül biztosítható bármely háztartás, munkahely, közösség számára egész évben a kristálytiszta, jó ízű ivóvíz.

Azari Katalin
vegyészmérnök

Vízkutató Vízkémia Kft.
Akkreditált Vizsgálólaboratórium
www.ivovizem.hu

közösségi jelölők: #500flakon #500flakonnalkevesebb #ivovizemhu

POU víztisztítók Ultracarb szűrőbetéttel
Ecofast szűrőház
Pult alá vagy vízadagolóba beépíthető víztisztító. Szűrt víz elvezetés: 3/8" push-fit csatlakozóval szűrt víz csaptelepre vagy vízadagolóra.
Ecofast rendszer
Ecofast szűrőház+Doulton csaptelep szűrtvíz elvezetéshez+DIY-kit. Szerelése nem igényel szakembert.
HCS csapra szerelhető
2 perc alatt csatlakoztatható bármely szabványos külső vagy belső menetes csaptelepre.
HCP csapra szerelhető
Egyszerűen csatlakoztatható a konyhai csaptelepre.
A Doulton víztisztítóval biztosra mehet!
Vissza a tartalomhoz