Frissen szűrt ivóvíz - természetesen!
viztisztito
Tartalomhoz ugrás
Prémium ivóvíz flakonok nélkül - zerowaste!
IVOVIZEM.HU - ásványvíz minőség, flakonok nélkül - vízgaranciával
Közzététel szerző: itt egészség · 25 Január 2024
Tags: víztisztító
Tudjuk, hogy a csapvíz az esetek zömében nem elég jó ivóvízként.
Szükségszerűen klóros, nem oltja a szomjat és még az is lehet, hogy ólommal szennyezett.

Ennek ellenére sem kell a flakonok gyűjtését szerveznie: a vezetékes vízből megfelelő víztisztítóval bárhol ivóvíz minőség biztosítható!

Nem kell vízminőségi kompromisszumot sem kötnie!
Van olyan víztisztító, amire prémium vízminőségi garancia adható. Ez azt jelenti, hogy a víztisztító az összes egészségkárosító vízszennyező eltávolítására képes, és a víz ízét az ásványi anyagok megtartásával javítja.

A vízminőségen kívül figyelhet a fenntarthatóságra is!
Érdemes zero waste víztisztítót választani. Ez azt jelenti, hogy a víztisztító üzemeltetéséhez nincsen szükség vegyszerre, áramra, nem keletkezik hulladék. Van olyan víztisztító, aminek a csere szűrőbetéte komposztban is felhasználható!

Ön dönthet: palackokat gyűjt vagy tisztított csapvizet iszik!


Az optimális megoldás már elérhető
Doulton Ultracarb víztisztító
NNK tanúsítási vizsgálatai, a Vízkémia labor eredményei és szakvélemények alapján is optimális választás!
A csapvizeinkben előforduló összes potenciális szennyeződés csökkentésére, az ólom 100% biztonságos eltávolítására alkalmas.
A Doulton víztisztító gazdaságos, kiemelkedően környezetkímélő (az elhasznált szűrőbetét sem tartalmaz műanyag hulladékot, akár komposztálható is), egyszerűen telepíthető, minimális karbantartási igényű. Eredeti angol termék, alacsony beruházási és karbantartási költséggel.

Bárhol ihat Doulton tisztított vizet!
Az Ecofast víztisztító szerelhető meglévő hálózati vízadagolóba, akár vízkoncepció részeként is. Önálló víztisztítóként alkalmas irodában, háztartásban (pl. konyhapult alá szerelve) dedikált vagy 3 utas csapteleppel egyaránt.
A csaptelepre csatlakoztatható víztisztítók (DCS, DCP) néhány perc alatt üzembe helyezhetők, egyszerűen mozgathatók, bármikor le- és felszerelhetők (rozsdamentes és műanyag kivitelben kapható).

A Taste2 kulacs pedig a Doulton legújabb innovációja: hőtartó kulacsba integrált Doulton szűrőblokk. Bárhol megtölthető, a Doulton szűrőblokk segítségével a kulacsból szűrt ivóvíz iható (hazai engedélyeztetést követően kapható).


Munkahelyen és otthon is!
A víztisztító kisberendezés  a „home office”-ban lévő dolgozók számára is biztosítható [1] vagy cafeteria juttatásként is adható.

Vízvizsgálat, szaktanácsadás, megoldás - egy helyen!
A Vízkutató Vízkémia Akkreditált Laboratóriumban évtizedek óta vizsgálunk különböző vízmintákat. Tisztában vagyunk a feladóhelyen és a fogyasztóhelyen mérhető vízminőség-romlást okozó szennyezők körével és mértékével. Ismerjük az ivóvíz tisztításban alkalmazott technológiák előnyeit, hátrányait, az egyes vízkezelő eljárások illeszthetőségét (kémiai szempontból).
Az egészséges ivóvíz biztosításának bármely fázisához kapcsolódva állunk rendelkezésre munkahelyi döntéshozók, beruházók, magánemberek részére is: az akkreditált vízvizsgálatoktól a megfelelő ivóvíz portfólió ajánlásáig.
A "vízportfólió" kialakításakor prioritásként kezeljük a fenntarthatósági szempontokat, a vezetékes víz ivóvíz célú felhasználását.
 

Azari Katalin
vegyészmérnök, ivóvíz tanácsadó

Vízkutató Vízkémia Akkreditált Laboratórium
1026 Budapest, Szilágyi E. fasor 43/B.
1-2124157, 1-2148937 (hétköznap 9-15)
labor@vizkemia.hu / vizkemiakft@gmail.com
www.vizkemia.hu / www.ivovizem.hu

(1) "ha a kockázatelemzés a munkáltatónál (ami kötelező.... a tv. miatt) aktualizálásra kerül a mostani járványügyi helyzet miatt, vagy külön születik egy „vészhelyzeti működési rend”  és ebben kerül rögzítésre, hogy a dolgozók veszélyhelyzetnek kitettségét a kevesebb boltba járással, home office-ra átterelt munkavégzéssel, és ezzel együtt kihelyezett eszközökkel, többek között szűrőkkel biztosítja a munkáltató, ezzel eleget téve a munkavédelmi törvény – cikkben hivatkozott - paragrafusának (biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés) akkor ezzel a szintén hivatkozott SZJA tv. 4.§(2a) a) alapján nem lesz bevétel, így adókötelezettség sem.”   //adozona.hu/koronavirus_jarvany/Vedoeszkozok_juttatasa_virusveszely_ellen


Vissza a tartalomhoz