Frissen szűrt ivóvíz - természetesen!
viztisztito
Tartalomhoz ugrás
Finom, egészséges, természetes ivóvíz - kompromisszum nélkül!
IVOVIZEM.HU - ásványvíz minőség, flakonok nélkül - vízgaranciával
Közzététel szerző: Vízkémia itt egészség · 19 Május 2000
Tags: ultracarb
2022.05.20

Csapvíz vagy ásványvíz?
A vezetékes víz több százezer fogyasztó lakásába a képen látható csöveken keresztül érkezik. Az ilyen csöveken érkező csapvízben több más szennyező mellett a súlyosan egészségkárosító ólom is megjelenhet.
Magyarországon 2020 szeptemberéig a csomagolt víz volt az egyetlen igazoltan biztonságos alternatíva, ha a csapvízben magas volt az ólomszennyezés.

vízvezeték cső a Szilágyi E. fasor egyik lakásából - 2022 májusig "szolgálatban" volt

Prémium víz - zero waste - természetesen!
A képen látható vezeték abban az épületben szolgált, ahol a laborunk is van. A labor csapvizében is mérhető ólomszennyezés. Mi is olyan megoldást kerestünk, ami 100% vízminőség biztonságot garantál és fenntartható műanyag szennyezés nélkül.
A víztisztító kiválasztásánál
a szűrt vízre vonatkozóan a prémium vízminőség volt az alapfeltétel. Fontos kritérium volt a természetes szűrőanyagok használata, és az is, hogy a víztisztító üzemben tartása se terhelje a környezetet (pl. RO rendszereknél csurgalékvíz, energiaigény, fertőtlenítés vegyszerigénye, elhasznált szűrőbetétek műanyagszennyezése stb).

Doulton Ultracarb - az univerzális víztisztító!
A Doulton Ultracarb víztisztító a csapvízben lévő összes potenciális szennyező eltávolítására képes, a fontos ásványi sók megőrzésével. Az eredmény kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalmú, egészséges, jó ízű, szomjoltó szűrt ivóvíz, bármely vezetékes vízből. Bárhol vagyok, én csak Doultonvizet iszom.

Doultonvíz - bárhol?
Otthonunkban a poharmat vagy ha rövidebb útra megyek, a hőtartó kulacsomat Doulton Ecofast víztisztítóval szűrt vízzel töltöm fel.
Ha több vízre van szükségem, mint amennyi a kulacsomba fér, a Doulton TASTE szűrőbetétes kulacsot is viszem magammal, amit bárhol megtölthetek hideg vezetékes vízzel, a szűrőbetéten átszívott víz a megszokott minőségű Doultonvíz.
Nyaraláskor a szálláshelyen a HCS víztisztítót 1-2 perc alatt felszereljük a csapra.
Gyermekeim táborozáshoz a könnyebb, HCP víztisztítót viszik magukkal. Garantáltan elegendő vizet iszik a többi táborozó is, ha megtapasztalja, milyen az igazi, frissen szűrt, finom Doultonvíz!
Remélem, egyre több olyan vendéglátóhely lesz, ahol nem kell lemondanom a Doultonvíz minőségről! Pl. a Floewater vízkoncepció Doulton vízminőséggel is kérhető.

Mi évek óta nem kötünk kompromisszumot, és nem aggódunk sem a vízminőség, sem a flakonok miatt!
Válassz Te is a Doulton Ultracarb víztisztítói közül és élvezd a finom, természetes ivóvíz frissítő hatását! Ha van lehetőséged, ajánld munkáltatód figyelmébe is és vendéglátó helyeken is kérd a Doulton tisztított ivóvizet!

Azari Katalin vegyészmérnök, ivóvíz tanácsadó
Vízkutató Vízkémia Akkreditált Vizsgálólaboratórium

ivóvíz

Doultonvíz - a csomagolásMENTES prémium víz!
Csomagolásmentes ásványvíz minőség* - kompromisszum nélkül!

*vízminőséget leíró fogalom használat:
vezetékes víz = a vízszolgáltató által előkészített, az ivóvíz minőségi követelményeinek (a vízóráig) megfelelő víz
csapvíz = a fogyasztás helyén rendelkezésre álló, másodlagos szennyezőket szükségszerűen tartalmazó vezetékes víz
ivóvíz = a 201/2001 rendelet előírásainak megfelelő víz (egészségkárosító szennyezőktől mentes víz)
csomagolt víz = csomagolt (flakon, üveg, ballon, zacskó), fogyasztási célra előkészített, az ivóvíz minőségi követelményeinek megfelelő víz
prémium ivóvíz = egészségünket támogató, természetes ásványi anyagokat tartalmazó finom, szomjoltó ivóvíz (pl. Wellstandard)
ásványvíz minőség = a szóösszetétel kémiai jelentés tartalma értelmében. Olyan ivóvíz, mely mentes a másodlagos szennyezőktől is, melyben az ásványi anyagok optimális mennyiségben vannak jelen,  természetes eredetűek. A víz csak természetes anyagokkal érintkezik, mesterséges só utánpótlást vagy egyéb, kémiai  kezelést nem kap.

Magyarországon az NNK tanúsítás alapján a Doulton Ultracarb az egyetlen univerzálisan, azaz bármely fogyasztóhelyen biztonságosan alkalmazható ivóvíztisztító. Prémium vízminőséget biztosít, amely a legszigorúbb ivóvíz elvárások szerinti "egészséges ivóvíz" kritériumnak is megfelel.


Vissza a tartalomhoz